HOLISTIC MOVEMENT COACHING

Het pad naar mentale en geestelijke balans

 

Sta even stil. Wat gaat er in je hoofd om? Welke emoties spelen een rol? Ons holistische coaching programma helpt je om helderheid te krijgen en innerlijke harmonie te vinden.

Misschien merk je dat bepaalde emoties de boventoon voeren. Misschien wil je écht begrijpen wat er binnenin je speelt. In dat geval is een diepe, liefdevolle connectie met jezelf van belang.

Tijdens onze holistische coaching sessies bespreken we wat er in jouw leven speelt. De fysieke, mentale en emotionele klachten die je ervaart, kunnen je belemmeren. Samen zoeken we naar de rode draad om naar de kern van het probleem te gaan. Door het bespreken en loslaten van emoties en blokkades, kom je tot nieuwe inzichten en helderheid.

  • Onze aanpak is gericht op het vinden van praktische oplossingen voor de uitdagingen in jouw leven, of deze nu fysiek, mentaal of emotioneel zijn.

  • Tijdens onze coaching sessies voeren we diepgaande gesprekken om de kern van problemen te begrijpen en emoties en blokkades te identificeren.

  • De conversaties leiden vaak tot nieuwe inzichten en helderheid, waardoor je beter begrijpt wat er binnenin je speelt.

  • Het is niet genoeg om inzichten te hebben; we leren je hoe je deze inzichten kunt integreren in je dagelijks leven, zodat problemen blijvend worden opgelost.

Ben je klaar voor verandering?

Bij The Holistic Trainer bieden we exclusief maatwerk. Onze programma’s worden op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. We luisteren naar jou en hanteren onze tarieven en werkwijzen aan om te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Bij ons draait het om een gepersonaliseerde en authentieke ervaring die uniek is voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Holistic Movement Coaching v.a. 85,- per sessie.

Betalen in termijnen is mogelijk.

06 304 850 17

info@theholistictrainer.nl

@theholistictrainer.nl