HOLISTIC PERSONAL TRAINING

Een allesomvattende aanpak voor een sterker, fitter en gezonder leven

 

Bij Holistic Personal Training gaat het niet alleen om het opbouwen van spieren of het verliezen van gewicht; het gaat erom dat je je beter voelt, zowel van binnen als van buiten. We richten ons op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en vitaliteit, terwijl we ook werken aan het bevorderen van innerlijke balans en mentale veerkracht.

Elk deel van jou – van spieren en pezen tot fasciale lijnen en botten. Elk element is een prachtig onderdeel van een ingewikkeld netwerk.

Voor échte gezondheid is maatwerk essentieel. Laat ons je begeleiden naar een training die perfect is afgestemd op jou en ervaar de voordelen van blijvende holistische vitaliteit.

Onze Personal Training-programma’s zijn ontworpen om fysieke kracht, uithoudingsvermogen en vitaliteit op te bouwen. We combineren diverse trainingsmethoden om je te helpen je fysieke doelen te bereiken, of dat nu het opbouwen van spieren, verbeteren van conditie of gewichtsbeheersing is.

Daarnaast bieden wij Personal Boxing aan:

Ben je op zoek naar een full body work out die niet alleen je conditie verbetert, maar ook je coördinatie vergroot? Zoek niet verder! Onze Personal Boxing-ervaring is niet alleen leuk en uitdagend, maar biedt ook tal van voordelen voor zowel je fysieke als mentale welzijn.

Bij Personal Boxing draait alles om meer dan alleen boksen. Het is een dynamische, opwindende manier om je lichaam uit te dagen en je grenzen te verleggen. Tijdens onze sessies zul je merken dat je niet alleen je kracht opbouwt, maar ook je uithoudingsvermogen verbetert terwijl je aan je conditie werkt. Het vergroot je coördinatie en behendigheid aanzienlijk wat kan bijdragen in meerdere aspecten van het leven. 

Ben je klaar voor transformatie om een gezonder, sterker en fitter leven te beginnen? Stap binnen bij Holistic Personal Training en ontdek hoe we je kunnen helpen je doelen te bereiken, terwijl we streven naar een algehele verbetering van jouw welzijn.

Bij The Holistic Trainer bieden we exclusief maatwerk. Onze programma’s worden op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. We luisteren naar jou en hanteren onze tarieven en werkwijzen aan zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt. Bij ons draait het om een gepersonaliseerde en authentieke ervaring. Neem contact op voor meer informatie.

Holistic Personal Training v.a. €55,- per sessie.

Betalen in termijnen is mogelijk.

TRAINING

Een persoonlijk effectief beweeg-trainingsprogramma afgestemd op jouw doelstelling. 

VOEDING

Advies over de juiste voeding voor méér energie, beter herstel en een goede  darmgezondheid.

COACHING

Jouw steun in de rug bij gebrek aan motivatie of vragen over holistische training, voeding en leefstijl.

GEZONDHEID

Positieve veranderingen in je algehele gezondheid. Fysiek en mentale groei zal plaatsvinden tijdens het coachen.

×