”Ik Had Nooit Tijd Om Te Sporten En De Kilo’s Bleven Maar Komen. Toen Ik Deze Keuze Maakte Vlogen De Kilo’s Er Af En Veranderde Mijn Leven…”

(…Ik Help Drukke Ondernemers De Regie Over Hun Gezondheid Te Nemen En Zich Fitter & Sterker Te Voelen Dan Ooit)

 

Beste Drukke Ondernemer,

 

Betere Conditie En Meer Energie? JA!

Een Stok Achter De Deur En Resultaat Behalen? JA!

Tijdbesparend Trainen Waar En Wanneer Jij Wilt? JA!

Geen Last Meer Van Rugklachten En Gezonder Leven? JA!

 

Wat Is De Oplossing?

Personal Training Aan Huis Is De Oplossing Voor Drukke Ondernemers Met Weinig Tijd Die Willen Werken Aan Hun Conditie, Kracht, Algehele Fitheid Of Andere Sportdoelen.

Toen Mijn Klanten Netwerk Steeds Meer Uit Ondernemers Ging Bestaan Stelde Ik Hun Allemaal De Vraag: Waarom Kiezen Jullie Voor Personal Training Aan Huis? 

 

Mijn klanten antwoorden met de volgende voordelen:

 • Tijdbesparend Trainen

 • Een Stok Achter De Deur

 • Behouden Van Een Goede Gezondheid & Conditie

 • Zonder Personal Trainer Gaan Wij Niet Sporten.

Concrete Antwoorden Die Elke Ondernemer Een Betere Kwaliteit Van Leven Geeft Waarin Tijd En Motivatie Geen Drempel Zijn.

Traditionele Manieren Om Te Sporten Zoals Naar De Sportschool Gaan Werkt Niet Voor Iedereen. Het Kost Veel Tijd, Slechte Begeleiding, Doelen Worden Niet Behaald, Meer Last Van Blessures. Alles Bij Elkaar Brengt Het Niet Het Gewenste Resultaat. 

De Fysieke Klachten Worden Erger En Het Gewicht Blijft Toenemen. De Motivatie Is Ver Te Zoeken En De Tijd Die Je Over Hebt Steek Je Toch Liever In Andere Zaken?

Met Een Personal Trainer Aan Huis Heb Je Geen Van Bovenstaande Punten En Ben Je Zeker Van Professionele Begeleiding En Duurzaam Resultaat. Je Wordt Op Een Motiverende En Doelgerichte Manier Gecoacht Naar Een Goede Gezondheid Zonder Overgewicht En Lichamelijke Klachten. En Dat In Slechts 1 a 2 uur Per Week!

Effectief En Tijdbesparend Trainen Met Een Personal Trainer – Waar En Wanneer Jij Wilt

Hi, mijn naam is Robert van Velzen en ik ben Personal Trainer & Holistisch Coach.

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl te hebben voor maximaal energie. Uiteindelijk willen we ons allemaal goed voelen en dat begint met een gezonde leefstijl.

Helaas zie ik door mijn werk steeds meer mensen die dat niet hebben, en dat worden er steeds meer. Ondernemers die bij mij komen met klachten als burn-out, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, overgewicht, slechte conditie en ga zo maar door.

Veel van deze ondernemers hebben geprobeerd te sporten in de sportschool maar hadden uiteindelijk geen motivatie of tijd om door te gaan. De klachten blijven aanhouden of worden erger.

Het niet sporten resulteert in slecht eten en weinig slaap waardoor het hele hormonale systeem uit balans raakt en de cirkel rond is. Een ongezonde leefstijl waar je niet blij van wordt.

Komt dit bekend voor?

Ondertussen voel jij je:

 • Steeds zwaarder worden
 • De rugklachten verergeren
 • Moe door slapeloze nachten
 • Prikkelbaar met woede en frustratie
 • Conditie blijft achteruit gaan
 • Ongezonde leefstijl lijkt geen einde aan te komen
 • Je weet dat er iets moet veranderen maar blijft het uitstellen

En om nog maar te zwijgen wat het doet met de relatie met jezelf, je lichaam en je geest

Toen ik in mijn werk steeds meer ondernemers ging trainen ben ik tot de ontdekking gekomen dat het voor hun veel beter werkt om thuis of op locatie te trainen. Meer dan de helft van mijn klanten bestaat uit ondernemers die ik thuis of op locatie training geef. Tijd en motivatie zijn de twee grote redenen waarom ze anders niet zouden sporten. Het is de combinatie van reistijd en een trainer aan huis dat er voor zorgt dat het zo effectief werkt en mijn klanten gemotiveerd blijven en resultaat behalen.

Ze leren de kracht van hun lichaam en het vermogen om conditie op te bouwen. Fysieke klachten te verminderen en plezier hebben in het sporten. Genieten van de positieve veranderingen: 

 • In plaats van slechte conditie – Een goede conditie.
 • Rugklachten die belemmerend waren – Een sterke pijnvrij rug.
 • Chronische vermoeidheid – Meer energie gedurende de dag.
 • Niet sporten  – Naar 2 – 3 keer trainen per week.
 • Ongezonde leefstijl – Positief gevoel over gezonde leefstijl.
 • Nachten wakker liggen – Betere kwaliteit van slapen.
 • Geen tijd voor het gezin – Meer tijd over voor het gezin.

Het resultaat is meer energie, een betere conditie, fitter en sterker, meer plezier in sporten, meer voldoening over leefstijl, meer tijd over voor andere dingen, meer van alles waar je op gehoopt had toen je besloot de start te maken om een gezondere leefstijl te leven met behulp van een Personal Trainer aan huis. Al deze positieve veranderingen beginnen bij de meeste mensen al in de eerste week.

Ik ben zo enthousiast over deze manier van training geven dat ik heb besloten om het Fit voor Ondernemers Kickstart aan te bieden.

 

Het Fit voor Ondernemers Kickstart bestaat uit het volgende:

3 x Personal Training Sessie (gegeven door mij Robert)

De sessies kunnen thuis of op locatie gegeven worden. Elke training mag er GRATIS een trainingspartner mee trainen, wat altijd geld voor Personal Training aan Huis. Helemaal voor NIKS!

Het uurtarief van een ondernemer loopt uiteen en kan verschillen van 50 – 150 euro per uur ex btw (of meer). Dat alleen al aan reistijd naar de sportschool heb je de training er kosteloos uit.

Het Fit voor Ondernemers Kickstart bied ik aan voor 97 euro en is inclusief:

 • 3 Personal Training sessies
 • 21% btw (aftrekbaar voor ondernemers)
 • Trainingspartner  altijd GRATIS meetrainen
 • Voedingsprogramma
 • Trainingsschema voor zelf trainen (optioneel)
 • Fiscaal aftrekbaar voor ondernemers
 • Plezier – Motivatie – Structuur – Resultaat

 

Mocht je interesse hebben, maar toch niet deelnemen aan het Fit voor Ondernemers Kickstart? Bedenk jezelf dan wat er de aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS. Alles blijft hetzelfde of wordt slechter.

Je blijft een slechte conditie houden en het overgewicht neemt toe. De fysieke klachten worden erger en de slapeloze nachten verdwijnen niet. De keuze die je nu maakt veranderd hoe jij je over een aantal weken of maanden voelt.

 

Laat dat niet gebeuren

×