Hi, ik ben Robert van Velzen, jouw Holistic Personal Trainer & Lifestyle Coach

Mijn passie voor gezondheid en welzijn heeft mij geleid op een pad die veel verder gaat dan de standaard wegen van fitness en gezondheid. Ik geloof dat echte gezondheid de perfecte balans is tussen lichaam, geest en ziel.

Waarbij een krachtige combinatie van functionele fitness, darmgezondheid, orthomoleculaire voedingsprincipes, hormonale balans en holistic movement coaching samenkomen.

Met meer dan twaalf jaar ervaring heb ik mijn expertise niet alleen uit opleidingen, boeken en onderzoekswerk gehaald, maar ook uit mijn eigen levenslessen. Mijn groei van een Personal Trainer naar een Holistic Personal Trainer en Lifestyle Coach is ontstaan uit een verlangen om mensen te begeleiden op hun weg naar een krachtigere versie van zichzelf, verder dan alleen het fysieke aspect.

Als specialist in holistische performance en lifestyle coaching heb ik al velen mensen mogen helpen de beste versie van zichzelf te worden en een leven te leiden waarbij kracht, energie en balans centraal staan.

Mijn eigen persoonlijke reis en ontwikkeling is levend bewijs van de kracht van de holistische benadering. Ik help je bij het verbreden van je kennis en bewustzijn zodat je een gezond en vervullend leven zult leiden. Ik ben er om jou te begeleiden op jouw persoonlijke pad naar groei en transformatie.

Wil jij echt werken aan jouw gezondheid? Jezelf ontwikkelen en verbeteren? Structuur en gemotiveerd worden? Het gevoel hebben dat je het niet alleen hoeft te doen?

Het is mijn missie om jou in alle aspecten te laten groeien voor een sterker, gelukkiger, gezonder en bewuster leven!

×