VOEDING & GUT HEALTH

Jouw lichaam. Jouw geest. Eén krachtig programma.

Stel je een bron van ongekende energie voor, diep binnenin jezelf. Jouw gezondheid begint in je darmen, en het is direct verbonden met hoe levendig en gelukkig je je elke dag voelt. Dit is waar de kracht van voeding en darmgezondheid samenkomt.

Dankzij de ‘nervus vagus zenuw’ communiceren je darmen en hersenen voortdurend met elkaar, en zorgen ze ervoor dat essentiële gelukshormonen hun weg vinden. Maar wanneer dit systeem niet optimaal functioneert, kun je je futloos en uit balans voelen. Je spijsvertering, hormonale balans en algehele welzijn worden beïnvloed.

Ontdek ons unieke programma, dat de kracht van voeding, darmgezondheid en hormonale balans samenbrengt. Samen gaan we op pad naar een gezondere en meer gebalanceerde versie van jezelf.

Bij ons staan we klaar om je te helpen bij het herstellen van die balans, het verhogen van je energieniveaus en het optimaliseren van je spijsvertering. Samen onderzoeken we dit complexe samenspel tussen voeding, darmgezondheid en welzijn. Laten we op weg gaan naar een gezonder, gelukkiger leven, waarbij je de kracht van voeding en de nervus vagus zenuw volledig benut.

Ben jij klaar voor de eerste stap?

Bij The Holistic Trainer bieden we exclusief maatwerk. Onze programma’s worden op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. We luisteren naar jou en hanteren onze tarieven en werkwijzen aan om te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Bij ons draait het om een gepersonaliseerde en authentieke ervaring die uniek is voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

TRAINING

Een persoonlijk effectief beweeg-trainingsprogramma afgestemd op jouw doelstelling. 

VOEDING

Advies over de juiste voeding voor méér energie, beter herstel en een goede  darmgezondheid.

COACHING

Jouw steun in de rug bij gebrek aan motivatie of vragen over holistische training, voeding en leefstijl.

GEZONDHEID

Positieve veranderingen in je algehele gezondheid. Fysiek en mentale groei zal plaatsvinden tijdens het coachen.